THE ULTIMATE GUIDE TO קידום אתרים בגוגל

The Ultimate Guide To קידום אתרים בגוגל

The Ultimate Guide To קידום אתרים בגוגל

Blog Article

סוגי ההמרות יכולים להשתנות בהתאם לנישה שבה פועל העסק ולמטרות שלו: לעסק אחד חשוב יהיה לקבל לידים איכותיים באמצעות השארת פרטי התקשרות של לקוחות, עסק אחר יגדיר את ההמרות החשובות לו בדמות התקשרות טלפונית של לקוחות לבית העסק, אחרים יחליטו למדוד את המכירות שבוצעו באתר ולהגדיר אותן כהמרות, ועסקים נוספים יחליטו שהמרה מבחינתם היא הצטרפות הלקוח לקבוצה שהם מנהלים.

מציאת אחסון איכותי עליו ינוהל האתר היא אחת מן המשימות החשובות של מקדם האתרים. אחסון אתרים לא איכותי, כזה שמארח אתרים בעייתיים בתחומים כמו הימורים לא חוקיים, ייצור המוני של ספאם ומכירת מוצרים אסורים, עלול לגרום לתהליך קידום האתר לעמוד במקום.

עם השנים, הצליחו מקדמי האתרים לבצע מניפולציות לא מעטות על רכיב הקישורים, ואילו מנועי החיפוש שכללו בהתאם את דרך השקלול של קישורים בתהליך הדירוג האורגני של אתרים במנועי החיפוש.

מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.

אז מהו, למעשה, קישור? קישור הוא הפניה שמבצע עמוד אינטרנט אחד לעמוד אינטרנט אחר. לרכיב ישנם מספר מרכיבים: טקסט העוגן שלחיצה עליו תוביל לעמוד היעד, כתובת היעד שאליה מוביל הקישור, ומקור הקישור, כלומר, האובייקט ממנו יוצא הקישור.

כמובן שזה לא יספיק, כי אם האתר שלכם חדש או לא קודם מעולם – גם התוכן הכי פצצתי בעולם לא יביא אותו למקומות הראשונים ללא עזרה חיצונית (קישורים, סושיאל, ושיווק באמצעות תוכן באופן כללי). כן, גם אני חושב שזה דבילי וחבל אבל ככה גוגל עובד, עדיין.

קרה לכם פעם שחיפשתם משהו בגוגל, לחצתם על אחת התוצאות שגוגל הציג אך לאתר לקח זמן רב מידיי להיטען ולכן התייאשתם ולחצתם על תוצאה אחרת במקום? כנראה שכן.

כמו כן, פרסום תכנים בתדירות נמוכה מידי יכולה לפגום במעורבות של קהל היעד בתכנים, ולהשכיח מהם את התרומה האפשרית של העסק שלכם.

רבים ממקדמי האתרים מבצעים לא מעט טעויות בתהליך הקידום האורגני. חלק מן הטעויות האלו נובעות בשל העדר ניסיון וחלקן בשל תעדוף והשקעת משאבים לא נכונה. טעויות כאלו יכולות לנבוע מקיום של הרבה תוכן רזה באתר, מהעדר השקעה בתגיות מטא, מפעילות דלה בסושיאל, מעיצוב לא מקצועי ומעוד סיבות רבות נוספות.

הלקוח צריך לקבל תמונת מצב של לפני שהתחלנו את הקידום ובמהלך העבודה אחת לחודש.

השיקולים האלו הם חשובים משום שרק לאחר שתענו לעצמכם על השאלות המרכזיות, תוכלו, למעשה, לגבש תוכנית סדורה לשילוב תכנים מתאימים באתר המקודם.

רבים נוטים לחשוב שכאשר גולש מקליד שאילתא בשורת החיפוש, מבצע מנוע החיפוש בדיקה בזמן אמת של אתרי האינטרנט השונים הפזורים ברחבי הרשת, מוצא את האתרים הרלוונטיים לשאילתא שביצע הגולש, ומציג את התוצאות, בסדר יורד של חשיבות והתאמה לגולש, בדף תוצאות החיפוש. ובכן, הדברים עובדים בצורה קצת שונה.

הם לא חייבים להיות זהים. בתג הכותרת המוצג website במנוע החיפוש תוכלו לשלב גם אלמנטים שיווקיים על מנת להגדיל את אחוזי ההקלקה של גולשים.

אז איך להיות מקדם אתרים בגוגל מבלי להיעזר בחברות קידום או במקדמי אתרים, הדבר תלוי בעיקר בעצמכם, ברמת ההשקעה שלכם, בזמן הפנוי וכמובן במוטיבציה שלכם!

Report this page